Balint va conduce miercuri primul antrenament al Timişoarei

Tehnicianul Gavrilă Balint îşi începe mandatul la conducerea formaţiei FC Timişoara, miercuri, de la ora 14.00, când este programat primul antrenament al noii sale echipei.

9 afișări
Imaginea articolului Balint va conduce miercuri primul antrenament al Timişoarei

Balint va conduce miercuri primul antrenament al echipei FC Timişoara (Imagine: Mediafax Foto)

Antrenorul formaţiei bănăţene a declarat, marţi, că de la instalarea în funcţie a vorbit până acum doar cu un singur jucător din lot.

"Am discutat doar cu Alexa, pentru că este căpitanul echipei. Am vrut să-i transmit nişte lucruri, pe care el să le transmită colegilor. Când ajung la Timişoara, voi vorbi cu toţi şi-i voi cunoaşte pe cei pe care nu-i cunosc încă", a precizat Balint care ajunge astăzi la Timişoara.

Balint susţine că la FC Timişoara va insista pe pregătirea psihologică a jucătorilor, fiind de părere că în fotbalul actual contează foarte mult motivarea şi încrederea în forţele proprii.

"Eu vorbesc foarte mult cu jucătorii, pentru a-i motiva. Şi în grup, înainte de antrenament sau în timpul şedinţei de pregătire, dar şi în particular. Am învăţat un lucru în fotbal, în momentul de faţă, contează foarte mult motivarea şi încrederea. Când intră pe teren, jucătorul trebuie să simtă că este superior celui din faţa sa şi asta se face printr-o pregătire foarte bună, dar şi pe plan psihologic. Asta o să încerc să fac", a afirmat Balint.

Citeşte şi:

Balint modifică locurile de cantonament ale Timişoarei

Balint: Nu voi face schimbări masive în lot

Biografie Gabi Balint

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici