Barcelona învinge liderul şi urcă 3 locuri în La Liga

  • Într-un meci jucat în devans în La Liga, Barcelona a învins cu 2-1, miercuri seara, pe teren propriu, liderul Real Sociedad, urcând în clasament de pe locul 8 pe 5.
  • Ultima reuşită a fost iniţial anulată pe motiv de offside, însă în urma consultării VAR, golul a fost validat.
200 afișări
Imaginea articolului Barcelona învinge liderul şi urcă 3 locuri în La Liga

Barcelona învinge liderul şi urcă 3 locuri în La Liga

Scorul a fost deschis de oaspeţi, prin Willian Jose, din pasa generoasă a lui Portu (0-1, min. 27). Barca a reacţionat prompt, egalând peste 4 minute prin Jordi Alba (1-1, min. 31) şi preluând apoi conducerea cu golul lui Frenkie de Jong.

Griezman a mai avut două şanse şanse a de a majora, uneia dintre ele opunându-i-se bara.

Real Sociedad a fost aproape de a realiza şi al şaptelea rezultat de egalitate consecutiv, însă Andre ter Stegen s-a opus egalării în două rânduri, la aceaşi fază.

Real Sociedad, Atletico Madrid şi Real Madrid sunt pe primele 3 locuri la egalitate de puncte. Din cauza celor două goluri primite Sociedat face schimb de locuri cu Atletico, care e acum pe prima poziţie, dar cu două meciuri mai puţin jucate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici