Baschet: Echipa feminină de tineret a României a obţinut locul 2 la FIBA U20 Women's European Challengers

Echipa de baschet feminin U20 a României a încheiat pe locul 2 turneul regional de la Skopje, Macedonia de Nord, din cadrul competiţiei continentale FIBA U20 Women's European Challengers 2021.

69 afișări
Imaginea articolului Baschet: Echipa feminină de tineret a României a obţinut locul 2 la FIBA U20 Women's European Challengers

FOTO: www.fiba.basketball

România s-a aflat în grupa E, ale cărui meciuri s-au jucat la Skopje, şi a fost repartizată în grupă cu Slovacia, Luxemburg, Macedonia de Nord şi Kosovo.

FIBA U20 Women's European Challengers 2021 este o competiţie organizată de FIBA, pentru prima data sub forma unor bule epidemiologice, din cauza contextului pandemiei.

Echipa României a desputat 4 meciuri, obţinând următoarele rezultate:

  • România – Macedonia de Nord 78-55
  • România – Slovacia 52-74
  • România – Kosovo 80-64
  • România – Luxemburg 73-59

În urma acestor rezultate, echipa de tineret a româniei a încheiat pe locul 2 în clasament, cu 7 puncte, după Slovacia (8 puncte) şi urmată în ordine de Luxemburg, Macedonia de Nord şi Kosovo.

Celelate grupe şi-au desfăşurat jocurile la Yerevan (Armenia), Sofia (Bulgaria), Konya (Turcia) şi Sopron (Ungaria).

Echipa similară masculină va participa la aceiaşi competiţie, dedicată echipelor masculine de tineret, în perioada 19-25 iulie, în localitatea Sopron, din Ungaria, urmând să evolueze în grupa D, alături de Elveţia, Luxemburg şi Macedonia de Nord.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici