Bayern Munchen a fost eliminată din Cupa Germaniei de Saarbruecken, echipă de liga a 3-a

Saarbruecken, echipă din liga a treia germană, a învins surprinzător miercuri seara campioana din Bundesliga, Bayern Munchen, cu 2-1, cu o victorie obţinută în ultimul moment, cu care i-a eliminat pe bavarezi din Cupa Germaniei, în turul doi.

240 afișări
Imaginea articolului Bayern Munchen a fost eliminată din Cupa Germaniei de Saarbruecken, echipă de liga a 3-a

Sursa foto: X/Bayern Munchen

Marcel Gaus a marcat golul victoriei pentru gazde în prelungirile reprizei a doua, pentru a finaliza o revenire senzaţională şi a declanşa manifestări exuberante de bucurie în rândul fanilor locali.

Bayern, care a ridicat ultima dată trofeul în 2020, a preluat conducerea în prima repriză prin Thomas Mueller, înainte ca Saarbruecken să egaleze în timpul suplimentare de joc al primei reprize.

"Este o lovitură brutală pentru noi", a declarat Mueller, echipa sa urmând să înfrunte sâmbătă în Bundesliga rivala pentru titlu, Borussia Dortmund.

"Să fim eliminaţi pentru a treia oară în turul doi al Cupei nu este ceea ce ne doream. Trebuie să o felicităm pe Saarbruecken pentru lupta sa. Un pic de noroc face şi el parte din asta".

"Am fost loviţi în minutele de prelungire, în minutul 96, dar irosisem prea multe ocazii înainte de asta."

Antrenorul lui Bayern, Thomas Tuchel, a făcut mai multe schimbări în echipa care a zdrobit sâmbătă Darmstadt 98 cu 8-0, lăsându-l pe banca de rezerve pe cel mai bun marcator, Harry Kane, alături de Kingsley Coman şi Jamal Musiala, şi oferindu-i lui Frans Kraetzig, în vârstă de 20 de ani, primul sa titularizare.

Meciul fusese pus sub semnul întrebării din cauza ploii abundente, dar gazdele au fost cele care au deranjat-o mai mult pe Bayern la începutul meciului, înainte ca oaspeţii să deschidă scorul la prima lor ocazie, când Kraetzig l-a servit pe Mueller în minutul 15.

De asemenea, Bayern a fost nevoită să-l scoată pe fundaşul Matthias de Ligt la jumătatea primei reprize, internaţionalul olandez suferind o accidentare la genunchi.

Situaţia s-a înrăutăţit înainte de pauză pentru Bayern, când pasa fundaşului Kim Min-jae a fost interceptată şi Patrick Sontheimer a înscris din apropiere.

Bavarezii s-au luptat să transforme ocaziile, ratând multe şanse, care s-au răzbunat apoi pe final de meci, când gazdele au lansat un contraatac rapid la capătul căruia Gaus a înscris golul victoriei cu un şut pe jos, în al şaselea minut al timpului adiţional.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici