Bayern Munchen rezistă şi se impune cu 4-3 în faţa lui Manchester United

Bayern Munchen a marcat de două ori în patru minute în prima repriză pentru a duce meciul cu Manchester United spre o victorie cu 4-3 (2-0), miercuri, la debutul partidelor din Grupa A a Ligii Campionilor.

319 afișări
Imaginea articolului Bayern Munchen rezistă şi se impune cu 4-3 în faţa lui Manchester United

Bayern Munchen rezistă şi se impune cu 4-3 în faţa lui Manchester United

Bayern, neînvinsă în ultimele 28 de meciuri pe teren propriu în faza grupelor Ligii Campionilor, a părut să controleze situaţia în ciuda unei apărări neglijente pe alocuri, şi s-a impus în urma unui meci cu şapte goluri, dintre care trei au fost marcate în ultimele câteva minute.

Golurile lui Leroy Sane şi Serge Gnabry în minutele 28 şi 32 au adus gazdele la conducere, iar United, care a pierdut ultimele trei meciuri din cauza problemelor cu accidentările din lot, a marcat în minutul 49, prin şutul deviat al lui Rasmus Hojlund.

Un penalty transformat de Harry Kane, acordat pentru un henţ la Christian Eriksen, a readus Bayern la două goluri patru minute mai târziu, înainte ca meciul să se încheie cu trei goluri pe final de meci.

A fost întâi reuşita lui Casemiro, pentru United, care a marcat prima dată în minutul 88, pentru 3-2, reuşind apoi dubla, în minutele suplimentare de joc, dar numai după ce şi Bayern a mai marcat o dată, prin Mathys Tel, pentru 4-2, în minutul 90+2.

Gazdele au avut şi două bări, Sane şi Thomas Mueller nimerind stâlpul porţii lui Onana, care a greşit la faza primului gol marcat de bavarezi.

"Rezultatul din această seară a fost important pentru încrederea şi dezvoltarea noastră, dar mai sunt încă lucruri la care trebuie să lucrăm", a declarat antrenorul lui Bayern, Thomas Tuchel, care nu a fost prezent pe banca de rezerve, deoarece era suspendat încă din sezonul trecut.

"Reprezentăm o ameninţare în fiecare meci, ne creăm ocazii în fiecare meci, dar am fost foarte rezervaţi în primele reprize şi norocoşi că nu ne-am distanţat. Nu suntem 100% mulţumiţi până acum, dar reacţiile la adversitate în această seară au fost foarte bune."

United, care a pierdut cu 3-1 atât cu Brighton & Hove Albion, cât şi cu Arsenal în precedentele două meciuri, a primit trei sau mai multe goluri în trei meciuri consecutive pentru prima dată din decembrie 1978.


"Dezamăgit pentru că trebuia să rămânem în joc", a declarat antrenorul lui United, Erik ten Hag. "Dacă marchezi trei goluri la Bayern Munchen, trebuie să iei un punct.


"Suntem într-o perioadă, multe lucruri merg împotriva noastră. Trebuie să ne facem singuri norocul. Am jucat cu echipe mari în ultimele trei meciuri".


În celălalt meci din Grupa A, Galatasaray a revenit cu două goluri în ultimele patru minute pentru a smulge o remiză, 2-2, acasă cu Copenhaga, echipă aflată în 10.


Diogo Goncalves şi Mohamed Elyounoussi i-au adus pe danezi în avantaj cu 2-0, înainte ca într-un final dramatic, Sacha Boey să reducă deficitul în minutul 86, iar voleul înlocuitorului Tete din minutul 88 să aducă un punct turcilor.

Elias Jelert, de la Copenhaga, a fost eliminat în minutul 73 pentru al doilea cartonaş galben.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici