BCR Open România: Pavel îl va întâlni pe Hernandez, iar Hănescu pe Mayer

Tenismanul Andrei Pavel îl va întâlni pe Oscar Hernandez, iar Victor Hănescu va juca în compania lui Florian Mayer în primul tur al turneului BCR Open România, conform tragerii la sorţi ce a avut loc sâmbătă, la Arenele BNR.

1 afișare
Imaginea articolului BCR Open România: Pavel îl va întâlni pe Hernandez, iar Hănescu pe Mayer

BCR Open România: Pavel îl va întâlni pe Hernandez, iar Hănescu pe Mayer

Adversarul lui Pavel, spaniolul Oscar Hernandez, ocupă locul 53 în clasamentul ATP şi a înregistrat cea mai bună clasare în acest an, poziţia 50, în data de 25 iunie.

Germanul Florian Mayer, care îl va întâlni pe Hănescu, se află pe locul 48 în clasamentul ATP, în care a ocupat poziţia 33 în septembrie 2004.

Unul dintre membrii comitetului de organizare a turneului, Bogdan Enoiu, a explicat, la conferinţa de presă în cadrul căreia a avut loc şi tragerea la sorţi a tabloului principal de simplu, de ce nu i s-a acordat un wild card lui Cătălin Gârd. "Gârd ne-a explicat frustrarea lui, eu i-am explicat motivele mele. Fabrice Santoro este un jucător spectaculos, m-am gândit la spectatori în primul rând. Gârd a bătut în primul tur de calificări oricum", a spus Enoiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici