Becali crede că Olăroiu trebuia să respecte regulile la Al Hilal

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali a declarat, sâmbătă, referindu-se la demiterea antrenorului Cosmin Olăroiu de la Al Hilal, că fostul tehnician stelist ar fi trebuit să respecte regulile, acum fiind obligat să suporte consecinţele.

15 afișări
Imaginea articolului Becali crede că Olăroiu trebuia să respecte regulile la Al Hilal

Becali crede că Olăroiu trebuia să respecte regulile la Al Hilal (Imagine: Constantin Vlădescu - Mediafax Foto)

Comentând informaţia privind demiterea lui Cosmin Olăroiu de la Al Hilal, care ar fi fost îndepărtat pentru că nu a participat la festivitatea de premiere de după câştigarea Cupei Prinţului, Gigi Becali a declarat, pentru GSP TV, că regulile trebuie respectate.

“Regulile sunt reguli, trebuie să le respecţi. Chiar dacă l-au pus pe Olăroiu să poarte tricoul cu chipul prinţului, trebuia să-l poarte. Ei au acolo nişte reguli, dacă nu vrei să le accepţi, nu te duci. Păi dacă vii la mine acasă, îmi respecţi regulile, Olăroiu este la ei acasă. Dacă nu respecţi regulile, suporţi consecinţele. Lăcătuş are contract doi ani cu Steaua, nu trebuie să existe speculaţii că vine Olăroiu. El e prietenul meu, fratele meu, mă voi mai consulta poate cu el din când în când, dar eu am antrenor la Steaua şi nu se pune problema să vină Olăroiu", a spus Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici