Becali: Premierea unor echipe să se facă prin LPF

Gigi Becali a declarat, joi, că există discuţii despre un viitor proiect, care ar urma să intre în vigoare din sezonul 2009/2010 al Ligii I, conform căruia premierea unor echipe, doar în ultimele 3 etape, ar urma să se facă prin intermediul Ligii Profesioniste de Fotbal.

11 afișări
Imaginea articolului Becali: Premierea unor echipe să se facă prin LPF

Becali: Premierea unor echipe să se facă prin LPF (Imagine: Mediafax Foto)

"S-a vorbit în mare despre acest proiect, să se permită premierea doar în ultimele trei etape ale unui campionat. O premiere care ar urma să motiveze echipele care nu mai au niciun obiectiv. Totul să se facă legal, prin Ligă, a spus Becali.

Finanţatorul stelist a precizat, totuşi, că promovarea proiectului ar putea să dureze câteva luni până să ajungă să fie votat în Comitetul Executiv al FRF, urmând să intre în vigoare abia din sezonul următor.

"Ăsta e proiectul, dar să vedem. Dacă ar ajunge în Comitetul Executiv, probabil Mureşan ar fi împotrivă, Borcea ar fi pro pentru că l-aş convinge. Dragomir, probabil ar fi cu mine, Mircea Sandu s-ar pronunţa ultimul. Mai sunt reprezentanţii fotbalului feminin, ai ligilor inferioare... Şi Anghelache probabil că ar fi pro. Dar nu s-a pus încă problema. Trebuie, mai întâi să o luăm de la Ligă şi apoi să înaintăm în Comitetul Executiv, să se voteze. Dar asta durează câteva luni. Şi oricum, nu ar avea rost să se schimbe regulamentul de acum, în plin campionat", a mai spus Gigi Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici