Berlusconi: AC Milan nu-l va ceda niciodată pe Ronaldinho

Patronul clubului AC Milan, Silvio Berlusconi, a declarat, marţi, că gruparea italiană nu-l va ceda niciodată pe atacantul brazilian Ronaldinho.

13 afișări
Imaginea articolului Berlusconi: AC Milan nu-l va ceda niciodată pe Ronaldinho

Berlusconi: AC Milan nu-l va ceda niciodată pe Ronaldinho (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ronaldinho nu este de vânzare şi suntem cu toţii de acord atunci când spunem că va rămâne la Milan atât timp cât va continua să joace. Nu am discutat cu el recent, însă el este sigur că îi vom prelungi contractul. Eu îl consider cel mai bun jucător din toate timpurile", a declarat Berlusconi într-o conferinţă de presă.

Berlusconi a adăugat că brazilianul valorează de zece ori mai mult suma pentru care presa internaţională a anunţat că AC Milan l-ar transfera la Ronaldinho.

Jucătorii echipei AC Milan s-au reunit, marţi, în vederea reluării pregătirilor pentru noul sezon competiţional.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici