Berlusconi îl confirmă pe Ancelotti ca antrenor la AC Milan

Preşedintele grupării AC Milan, Silvio Berlusconi, a reafirmat, luni, că tehnicianul Carlo Ancelotti va fi antrenor al echipei lombarde şi în sezonul următor, potrivit postului Radio Radio.

14 afișări
Imaginea articolului Berlusconi îl confirmă pe Ancelotti ca antrenor la AC Milan

Berlusconi îl confirmă pe Ancelotti ca antrenor la AC Milan (Imagine: Mediafax Foto)

"Ancelotti face parte din familia Milanului şi îmi imaginez că va fi antrenorul nostru şi în următorii ani", a afirmat şeful dreptei italiene, aflat la final de campanie electorală.

Oficialul milanez a vorbit şi despre situaţia formaţiei sale, eliminată din Liga Campionilor şi aflată pe locul cinci în campionat, unde luptă pentru ocuparea poziţiei a patra, ultima ce i-ar permite calificarea în LC. "Am avut de-a face cu grava accidentare a lui Ronaldo. Apoi, după o serie de victorii precum cele din Liga Campionilor, Supercupa Europei şi Campionatul Mondial al cluburilor, este normal să existe un moment de destindere, la care s-au adăugat accidentarea lui Ronaldo şi un pic de ghinion. AC Milan are o echipă de mari campioni şi chiar şi ei îmbătrânesc, cum este şi cazul lui Maldini, care probabil se va retrage. Însă nu suntem o echipă prea bătrână, chiar dacă cred că trebuie să ne întărim, urmărind jucători tineri. AC Milan este o echipă care are drept misiune să fie protagonistă în Italia şi în lume, care trebuie să câştoge trofee, aşa cum a făcut-o în anii şefiei mele, pentru că sunt preşedintele care a câştigat cele mai multe trofee", a spus Berlusconi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici