Bianca Andreescu schimbă antrenorul, după ce a părăsit Roland Garros în primul tur

  • Sportiva din Canada s-a despărţit de Sylvain Bruneau, cu care a câştigat titlul la US Open2019.
  • Jucătoarea cu părinţi români a părăsit turneul de la Roland Garros în primul tur.
  • Adversara care a învins-o, slovena Zidansek, este în semifinale la Paris.
257 afișări
Imaginea articolului Bianca Andreescu schimbă antrenorul, după ce a părăsit Roland Garros în primul tur

Bianca Andreescu schimbă antrenorul, după ce a părăsit Roland Garros în primul tur

Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu (20 de ani, 7 WTA), care a fost eliminată chiar în primul tur al turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Şlem al anului, de slovena Tamara Zidansek, a anunţat marţi că a renunţat la serviciile antrenorului său, Sylvain Bruneau, scrie Reuters.

Sylvain Bruneau i-a fost antrenor timp de patru ani, Andreescu cucerind, în 2019, trofeul la US Open sub îndrumarea acestuia.

''Cu inimă grea aş vrea să-mi informez fanii că antrenorul, mentorul şi prietenul meu de mult timp, Sylvain Bruneau, nu mă va mai pregăti de acum înainte. Am decis reciproc să nu mai continuăm împreună. Prietenia noastră va dăinui însă mereu...

Îi sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce am realizat în aceşti ultimi ani. Sylvain este mai mult decât un antrenor, este parte din familia mea'', a scris Andreescu pe contul său de Twitter.

Slovena Tamara Zidansek continuă cursa începută vijelios la Paris. 

Pe tabloul feminin s-au jucat, marţi, ”sferturile”: A. Pavlyuchenkova (31) - E. Rybakina (21) 6-7 (2), 6-2, 9-7 şi T. Zidansek - P. Badosa (33) 7-5, 4-6, 8-6. Astfel, prima semifinală le va aşeza faţă-n faţă pe Pavlyuchenkova şi pe Zidansek.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici