Borcea: Am avut mereu probleme cu cei din fosta Iugoslavie, sper să ajungem în primăvara europeană

Preşedintele executiv Cristian Borcea a declarat, miercuri, că Dinamo va trata foarte serios meciul cu NK Varazdin (Croaţia) deoarece a avut mereu probleme cu echipele din fosta Iugoslavie, dar în acelaşi timp este încrezător în şansele echipei alb-roşii de a se califica în primăvara europeană.

58 afișări
Imaginea articolului Borcea: Am avut mereu probleme cu cei din fosta Iugoslavie, sper să ajungem în primăvara europeană

Borcea: Am avut mereu probleme cu cei din fosta Iugoslavie, sper să ajungem în primăvara europeană (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Întotdeauna cu echipele din spaţiul fost iugoslav am avut probleme. Vom trata meciul cu Varazdin foarte, foarte serios. Eu sper ca echipa să ajungă în primăvara europeană. Dinamo are forţă, are o echipă omogenă, au venit şi jucători care ne trebuiau şi am încredere că ne vom califica în Liga Europa", a spus Borcea la Aeroportul Henri Coandă.

El a adăugat că Dinamo negociază achiziţionarea fundaşului Srgian Luchin, dar aşteaptă ca gruparea Poli Timişoara să îşi rezolve problemele înainte de a finaliza transferul. "Suntem în discuţii. În momentul în care Timişoara îşi rezolvă problema noi suntem dispuşi să-l luăm pe Luchin", a explicat preşedintele executiv.

Referitor la un eventual interes al clubului Real Madrid pentru Gabriel Torje, Cristian Borcea a afirmat: "Presa l-a transferat pe Alexe la Chelsea, acum pe Torje la Real Madrid... Îl ţinem la Dinamo. Nu pleacă nimeni deocamdată, vrem să facem performanţă anul ăsta".

Meciul Dinamo - NK Varazdin (Croaţia), din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa, va avea loc, joi, 28 iulie, de la ora 21.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici