Borcea: Din punctul nostru de vedere, transferul lui Niculae este finalizat

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, miercuri, pentru site-ul oficial al grupării "alb-roşii", că transferul lui Marius Niculae este finalizat şi a prezentat dispoziţia de plată în valoare de 500.000 de euro către clubul scoţian Inverness.

16 afișări
Imaginea articolului Borcea: Din punctul nostru de vedere, transferul lui Niculae este finalizat

Borcea: Din punctul nostru de vedere, transferul lui Niculae este finalizat (Imagine: Mediafax Foto)

"Am în faţă dispoziţia de plată de 500.000 de euro. Din punctul nostru de vedere, transferul este finalizat. Nu ştiu de ce încearcă cei de la Inverness să creeze presiune. Probabil le pare rău că s-au despărţit de Marius Niculae, însă lucrurile sunt clare!", a spus Cristian Borcea pentru www.fcdinamo.ro.

Directorul sportiv al clubului Inverness CT, Graeme Bennet, a declarat, miercuri dimineaţă, că, dacă detaliile contractului pentru transferul lui Marius Niculae la Dinamo nu sunt rezolvate într-o zi sau două, atacantul român se va întoarce în Scoţia. "Vom reţine cartea verde a lui Marius până când vom avea toate actele necesare. Cu alte cuvinte, Marius nu va primi acceptul să joace pentru Dinamo în acest sfârşit de săptămână până când nu suntem siguri de certitudinea târgului. Dacă aceste lucruri nu sunt rezolvate în ziua următoare sau cealaltă, Marius se va întoarce la Inverness", a spus Bennett.

FC Dinamo a anunţat, vinerea trecută, pe site-ul oficial, că transferul lui Marius Niculae a fost perfectat, prezentând actele prin care s-au plătit 475.000 de euro grupării scoţiene Inverness pentru achiziţionarea internaţionalului român.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici