Borcea: Dinamo are nevoie de experienţa lui Dănilescu

Preşedintele executiv Cristian Borcea a declarat, joi, că FC Dinamo are nevoie de experienţa directorului sportiv Constantin Dănilescu şi a menţionat că nu s-a pus în discuţie înlăturarea acestuia.

17 afișări
Imaginea articolului Borcea: Dinamo are nevoie de experienţa lui Dănilescu

Borcea: Dinamo are nevoie de experienţa lui Dănilescu (Imagine: Mediafax Foto)

"Dinamo are nevoie şi de experienţa unui om de fotbal cum este Tică Dănilescu. Tot ce a făcut Dănilescu pentru Dinamo nu poate fi pus la îndoiala de nimeni! Sunt convins că maturitatea în fotbal a lui Dănilescu ne va ajuta să revenim în sezonul viitor acolo unde ne este locul, în fruntea clasamentului!", a precizat Borcea pentru site-ul oficial al clubului.

Reacţia lui Borcea vine după ce presa sportivă a scris că Dănilescu ar putea fi înlocuit la Dinamo cu fostul jucător Ionel Ganea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici