Borcea: I-am oferit lui Andone un milion de euro pentru titlu însă a refuzat

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, marţi, pentru site-ul oficial al clubului, că, în iarnă, când echipa se afla pe locul opt în clasament, i-a oferit antrenorului Ioan Andone suma de un milion de euro pentru câştigarea titlului de campioană, însă acesta a refuzat.

12 afișări
Imaginea articolului Borcea: I-am oferit lui Andone un milion de euro pentru titlu însă a refuzat

Borcea: I-am oferit lui Andone un milion de euro pentru titlu însă a refuzat (Imagine: Mediafax Foto)

"Îmi pare rău că Ioan Andone a lăsat să se înţeleagă că a refuzat oferta lui Dinamo pentru că nu i-am îndeplinit nu ştiu ce condiţii. Cu Andone nu am discutat niciodată de salariile jucătorilor. I-am oferit un milion de euro pentru câştigarea campionatului, însă a refuzat ofertă noastră! De ce? Nu a avut încredere că poate luă titlul cu Dinamo în condiţiile în care echipa era pe 8! Atât şi nimic mai mult", a afirmat preşedintele executiv al FC Dinamo.

Tehnicianul Ioan Andone a declarat că a condiţionat venirea sa la Dinamo pentru returul Ligii I de asigurarea plăţii la zi a salariilor jucătorilor şi de stabilirea unor prime speciale la meciurile cu contracandidatele la titlu, însă Borcea nu a acceptat acest solicitări.

"Borcea mi-a propus 120.000 de dolari pentru şase luni, plus un bonus de un milion de dolari pentru câştigarea campionatului. Eu am cerut nişte lucruri clare pentru echipă, nu pentru mine. În primul rând, am cerut ca salariile să fie la zi. Borcea a zis că nu se poate. Apoi, am cerut ca băieţii să aibă prime de joc în partidele cu primele şapte clasate, adică echipele care erau în faţa lui Dinamo la finalul turului. Iarăşi, Borcea a zis nu. Atunci, i-am spus că nu pot să mă întorc la Dinamo şi asta a fost tot", a declarat Ioan Andone, pentru Click.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici