Borcea: Vânzarea jucătorilor reprezintă o strategie de întinerire a echipei

Acţionarul FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că vânzarea unui număr mare de jucători din lotul "alb-roşu" face parte dintr-o strategie de întinerire a echipei pregătite de Ioan Andone, pe care o apreciază ca fiind benefică.

14 afișări
Imaginea articolului Borcea: Vânzarea jucătorilor reprezintă o strategie de întinerire a echipei

Borcea: Vânzarea jucătorilor reprezintă o strategie de întinerire a echipei (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"E o strategie care e pusă la punct pentru a întineri echipa. E o strategie a domnului Badea (n.r. - preşedintele Nicolae Badea), cu domnul Andone (n.r. - tehnicianul Ioan Andone) şi bineînţeles cu mine. Eu cred că e o strategie bună. Normal că sunt implicat în strategia asta", a spus Borcea.

Oficialul dinamovist a mai spus că are probleme de sănătate pe care speră însă să le rezolve: "Cu sănătatea nu stau tocmai bine, sunt unele probleme dar sper să le rezolvăm. În America îmbin utilul cu plăcutul, problemele pe care le am cu vremea frumoasă de acolo".

Cristian Borcea, care a petrecut mai multe luni în SUA, unde urmează un tratament, a sosit în ţară şi a fost prezent, miercuri, la Tribunalul Bucureşti, unde este judecat în dosarul transferurilor de jucători.

Dinamo s-a despărţi în această iarnă de nouă jucători: Adrian Cristea şi Elias Bazzi, ambii transferaţi la Universitatea Cluj, Andrei Cristea, la Karlsruher SC, Ousmane N'Doye, la Astra Ploieşti, Florin Bratu, la Gaz Metan Mediaş, Adrian Scarlatache şi Nicolae Muşat, ambii la Khazar Lankaran, Juan Pablo Garat, liber de contract, şi Laurenţiu Rus, la FCM Târgu Mureş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici