VIDEO  Borussia Dortmund a rămas fără antrenorul „mereu aproape”

Edin Terzic şi-a dat demisia, astăzi, de la cârma finalistei Ligii Campionilor la fotbal, pe care a condus-o în ultimii doi ani.

Urmărește
208 afișări
Imaginea articolului Borussia Dortmund a rămas fără antrenorul „mereu aproape”

Borussia Dormund a rămas fără antrenorul „mereu aproape”

Edin Terzic (41 de ani) a părăsit-o astăzi pe Borussia Dortmund, echipa pe care a antrenat-o din 2022. Antrenorul a luat decizia de a părăsi echipa de comun acord cu conducerea clubului.

A câştigat un singur trofeu, Cupa Germaniei, având două dezamăgiri de proporţii: anul trecut a pierdut titlul în ultima etapă, pe teren propriu, deşi echipa era la mâna ei, iar în această vară a cedat, 0-2, în finala Ligii Campionilor, după o primă repriză în care a ratat mult contra formaţiei Real Madrid.

„Dragi fani ai Borussiei, chiar dacă mă doare foarte mult acest lucru, aş dori să vă informez că astăzi voi părăsi clubul. A fost o mare onoare să pot conduce acest club la o victorie în Cupa Germaniei şi, cel mai recent, la o finală a Ligii Campionilor.

După finala de pe Wembley, am avut o conversaţie cu conducerea clubului. După zece ani la Borussia, dintre care cinci în echipa de antrenori şi doi ani şi jumătate ca antrenor principal, am decis că e momentul pentru o schimbare.

Oricine mă cunoaşte ştie că în ultimele două săptămâni mi-au bătut două inimi în piept. După discuţii intense, am decis că asta este cea mai bună soluţie. Îi urez mult succes Borussiei Dortmund în continuare şi nu spun adio, ci la revedere!”, a fost mesajul lui Edin Terzic la despărţirea de Borussia Dortmund.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici