Brazilianul Alanzinho, la Politehnica Iaşi

Brazilianul Allanzinho - pseudonim pentru Alan Carlos Gomes da Costa - a semnat un contract cu clubul Politehnica Iaşi.

75 afișări
Imaginea articolului Brazilianul Alanzinho, la Politehnica Iaşi

Sursa foto: facebook.com/CSMPolitehnicaIasiOficial

„Brazilianul Allanzinho a semnat contractul cu clubul nostru. Format la celebrul club Santos, jucătorul de profil ofensiv de 23 de ani şi 1,75m înălţime va purta numărul 21 pe tricoul alb-albastru”, a anunţat clubul din Copou.

Allanzinho a fost legitimat mult timp la FC Santos, clubul la care a evoluat 18 ani legendarul Pele.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici