Brewster: Pornim de la premisa că Marius Niculae se va întoarce la echipă

Tehnicianul Craig Brewster a declarat că vrea să îl păstreze în echipa Inverness pe atacantul Marius Niculae şi a confirmat că gruparea scoţiană nu a primit nicio ofertă pentru român, informează Aberdeen Press and Journal.

14 afișări
Imaginea articolului Brewster: Pornim de la premisa că Marius Niculae se va întoarce la echipă

Atacantul Marius Niculae (Imagine: Mediafax Foto)

"Lucrăm pornind de la premisa că Marius Niculae se va întoarce la echipă. El nu a dat de înţeles că vrea să plece şi a spus tot timpul că este foarte fericit aici. Coechipierii săi l-au ajutat să ajungă în lotul României pentru Campionatul European şi s-a descurcat bine, jucând ultimele 15 minute ale primului meci, cu Franţa, şi fiind titular cu Olanda. Acest lucru îi va da un plus de încredere şi eu vreau să îl păstrez în echipă. Nu am primit nicio ofertă pentru el", a spus Brewster.

Marius Niculae a declarat, săptămâna trecută, că se va gândi la viitorul său fotbalistic abia după ce se va căsători, în 29 iunie, cu iubita sa, Cristina, şi a subliniat că a discutat deja cu oficialii de la Inverness, care i-au transmis că nu au primit nicio ofertă pentru el.

Presa scoţiană a notat că de serviciile lui Niculae este interesată fosta sa grupare, Sporting Lisabona, dar şi cluburile bucureştene Dinamo şi Steaua. Presa italiană a anunţat că ar fi şi în atenţia grupării AC Torino, însă oficialii clubului italian au negat informaţiile.

Potrivit Aberdeen Press and Journal, gruparea scoţiană ar putea renunţa la Niculae dacă va primi o ofertă de 500.000 de lire sterline.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici