Brigadă românească la finala Ligii Campionilor la fotbal feminin de pe Stamford Bridge

Finala Ligii Campionilor la fotbal feminin ce se va disputa, la 23 mai, de la ora 21.30, pe stadionul Stamford Bridge din Londra, între formaţiile Olympique Lyon (Franţa) şi VfL Wolfsburg (Germania), va fi arbitrată de o brigadă din România, având-o la centru pe Teodora Albon.

129 afișări
Imaginea articolului Brigadă românească la finala Ligii Campionilor la fotbal feminin de pe Stamford Bridge

Brigadă românească la finala Ligii Campionilor la fotbal feminin de pe Stamford Bridge

Teodora Albon va fi ajutată la cele două linii de Petruţa Iugulescu şi Mihaela Gomoescu-Ţepuşă, în timp ce Cristina Dorcioman va fi rezervă.

Potrivit frf.ro, este pentru prima oară în istoria competiţiei, desfăşurată în actualul format, când finala va fi arbitrată de o brigadă din România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici