Bula imobiliară s-a spart la Paris. Cererea pentru închirierea de apartamente de lux pentru Jocurile Olimpice se prăbuşeşte

Parizienii care sperau să îşi închirieze apartamentele luxoase la preţuri avantajoase în timpul Jocurilor Olimpice din această vară încep să îşi tempereze ambiţiile măreţe, în timp ce se confruntă cu o cerere slabă şi o piaţă suprasaturată.

2643 afișări
Imaginea articolului Bula imobiliară s-a spart la Paris. Cererea pentru închirierea de apartamente de lux pentru Jocurile Olimpice se prăbuşeşte

Bula imobiliară s-a spart la Paris. Cererea pentru închirierea de apartamente de lux pentru Jocurile Olimpice se prăbuşeşte

Agenţiile imobiliare, care îi ajutau pe parizieni să îşi listeze locuinţele pentru închiriere, spun că reduc preţurile pentru chiriile de lux din cartierele şic şi că temperează aşteptările proprietarilor care sperau să profite de valul de vizitatori care vin în capitala Franţei, informează Bloomberg, citat de Business Magazin.

"Oferta există, dar nu avem o cerere atât de mare pe cât am crezut", spune Omar Meniri, şeful departamentului de închirieri din Paris al Engel and Völkers. "Din păcate, în acest moment nu este la nivelul a ceea ce speram".

Nu doar agenţii sunt dezamăgiţi de această publicitate exagerată.

Mulţi proprietari prea entuziaşti şi-au listat apartamentele la preţuri de trei sau patru ori mai mari decât tariful de noapte obişnuit, doar pentru a constata că puţini oameni erau dispuşi să plătească.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici