Bundesliga: Harry Kane străluceşte la Bayern Munchen

  • Bayern Munchen a înscris opt goluri în partida disputată sâmbătă în campionatul de fotbal al Germaniei.
  • Vârful Harry Kane a reuşit un hat-trick.
  • Bayern este pe locul doi în clasamentul Bundesligii.
156 afișări
Imaginea articolului Bundesliga: Harry Kane străluceşte la Bayern Munchen

Bundesliga: Harry Kane străluceşte la Bayern Munchen

Bayern Munchen a învins formaţia Mainz cu 8-1. Partida s-a disputat sâmbătă, la Munchen, şi a făcut parte din etapa a 25-a a campionatului din Germania.

Scorul la pauză a fost 3-1. Vârful lui Bayern, englezul Harry Kane, a reuşit să înscrie de trei ori. El a deschis scorul şi a mai înscris golurile trei şi şapte.

Cu nouă partide înainte de finalul campionatului, Bayern este pe locul doi în clasament, la şapte puncte în urma formaţiei de pe primul loc, Bayern Leverkusen. Distanţa s-ar putea mări din nou deoarece Leverkusen va juca duminică partida din etapa a 25-a.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
fotbal,
bayern,
hat-trick

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici