Bute: Vreau să ajung în Hall of Fame, vreau să-şi aducă aminte lumea de mine şi peste 50 de ani

Lucian Bute nu s-a înmuiat după şapte victorii din postura de campion mondial IBF. "Aş fi un tâmpit să mă opresc acum. Vreau să ajung în Hall of Fame, vreau să-şi aducă aminte lumea de mine şi peste 50 de ani", mărturiseşte Bute.

55 afișări
Imaginea articolului Bute: Vreau să ajung în Hall of Fame, vreau să-şi aducă aminte lumea de mine şi peste 50 de ani

Bute: Vreau să ajung în Hall of Fame, vreau să-şi aducă aminte lumea de mine şi peste 50 de ani (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

Lucian Bute şi-a petrecut ziua de luni discutând cu şefii Interbox despre planurile pentru 2011. Meciul cu irlandezul Brian Magee este deja un reper în palmaresul imaculat al campionului mondial IBF la supermijlocie. "Mister KO" nu şi-a domolit foamea de performanţe nici după ce şi-a apărat cu succes centura de şapte ori, intrând în topul celor mai longevivi campioni din istoria versiunii.

-Cum este Lucian Bute la trei ani şi jumătate după ce a câştigat titlul mondial? Mai plictisit, mai uzat?

-Nicidecum. Poate mai matur, mai puternic, mai experimentat.

-Ai strâns ceva bani, ţi-ai apărat centura de şapte ori. Nu există riscul de automulţumire?

-Din nou, nu. Faptul că am ajuns atât de sus mă motivează, îmi dă tărie, mă face să vreau să stau şi mai mult în sală, să trag de mine. Aş fi un tâmpit, un imbecil dacă m-aş opri aici, mai ales acum, când Dumnezeu mi-a dat şansa acestui contract cu Showtime, care îmi asigură vizibilitatea. Nu mă opresc aici, mai am multe de realizat. Vreau ca lumea să-şi aducă aminte de mine, vreau să ajung în Hall of Fame, vreau să fac meciuri mari.

Citeşte interviul integral cu Lucian Bute pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici