Călin Popescu Tăriceanu a fost prezent la meciul dintre AC Milan şi AS Roma

Meciul dintre AC Milan şi AS Roma, din etapa a treia a Serie A, câştigat de gazde, vineri seară, cu scorul de 2-1, a avut parte de invitaţi unul şi unul. Pe lângă oamenii casei, şi-a făcut apariţia şi Ricardo Kaka, dar şi...Călin Popescu Tăriceanu.

164 afișări
Imaginea articolului Călin Popescu Tăriceanu a fost prezent la meciul dintre AC Milan şi AS Roma

Călin Popescu Tăriceanu a fost prezent la meciul dintre AC Milan şi AS Roma

Diavolul milanez se află într-un moment în care speră să dea restartul aşteptat de atâţia ani, mai ales după ce a fost reprimit în cupele europene. Cu Higuain pe post de mare vedetă, milanezii au pierdut derby-ul cu Napoli (2-3, de la 2-0), dar l-au câştigat pe cel cu AS Roma, 2-1, după un gol semnat de Cutrone, din pasa lui Higuain, în al cincilea minut de prelungiri.

Iar printre zecile de mii de oameni care au asistat pe San Siro la primul meci jucat de trupa lui Gattusso pe teren propriu în noua stagiune din Serie A s-a aflat şi Călin Popescu Tăriceanu :). Într-o poză postată pe unul dintre conturile de instagram ale fanilor lui AC Milan, preşedintele ALDE apare într-o fotografie în care vedeta este brazilianul Ricardo Kaka, Balonul de Aur din 2007, şi în care mai apar oameni din conducerea celor două echipe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici