Campionatele Mondiale de scrimă: Tiberiu Dolniceanu a ratat calificarea în finală şi a rămas cu medalia de bronz

Sabrerul Tiberiu Dolniceanu a ratat calificarea în finală la Campionatele Mondiale de scrimă de la Budapesta şi a rămas cu medalia de bronz.

303 afișări
Imaginea articolului Campionatele Mondiale de scrimă: Tiberiu Dolniceanu a ratat calificarea în finală şi a rămas cu medalia de bronz

Campionatele Mondiale de scrimă: Tiberiu Dolniceanu a ratat calificarea în finală şi a rămas cu medalia de bronz (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Dolniceanu, campion european în acest an, a fost învins, miercuri, în semifinale, de rusul Veniamin Reşetnikov, cu 15-10.

În sferturile de finală, Dolniceanu a trecut de italianul Enrico Berre, medaliat cu bronz la CE de la Zagreb, cu 15-4.

Anterior, românul trecuse de japonezul Kenta Tokunan (15-7), de ucraineanul Dmitro Boiko (15-7) şi de italianul Samuele Luigi (15-12).

Ceilalţi trei reprezentanţi ai României, Iulian Teodosiu, Ciprian Gălăţeanu şi Alin Badea, au fost eliminaţi în primul tur, în al doilea tur, respectiv în optimile de finală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici