Campionatul European de baschet feminin din 2017 va avea loc în Cehia

Campionatul European de baschet feminin din 2017 va fi găzduit de Cehia, conform deciziei de duminică a Comitetului Executiv al FIBA Europe.

85 afișări
Imaginea articolului Campionatul European de baschet feminin din 2017 va avea loc în Cehia

Campionatul European de baschet feminin din 2017 va avea loc în Cehia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit anunţului FIBA Europe, ediţia din 2017 a Campionatului European feminin va avea loc în Cehia, cea din acest an fiind găzduită, în premieră, de Ungaria şi România.

Naţionala României a ratat calificarea în grupele principale ale Campionatului European, găzduit de ţara noastră şi Ungaria, şi care se încheie duminică, tricolorele având patru înfrângeri în grupa A preliminară: 71-82 cu Cehia, 61-79 cu Muntenegru, 71-78 cu Ucraina, 67-76 cu Franţa. România a găzduit grupele preliminare A şi B, după care competiţia s-a mutat în Ungaria, unde au avut loc şi meciurile din grupele preliminare C şi D şi unde sunt programate şi fazele superioare ale competiţiei, care se încheie duminică.

În finala mică se vor duela învinsele din semifinale Belarus şi Spania, iar pentru cucerirea trofeului vor lupta Serbia şi Franţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici