Campionatul Mondial U20 de polo pe apă: România - Noua Zeelandă 15-6

Start de vis pentru echipa naţională a României la Mondialul de la Otopeni. Tricolorii, coordonaţi de pe banca tehnică de Viorel Rus şi Răzvan Cristescu, s-au impus categoric, cu 15-6 în faţa reprezentativei Noii Zeelande, la capătul unei partide pe care au dominat-o de la început până la final.

178 afișări
Imaginea articolului Campionatul Mondial U20 de polo pe apă: România - Noua Zeelandă 15-6

Campionatul Mondial U20 de polo pe apă: România - Noua Zeelandă 15-6

Andrei Neamţu a fost desemnat cel mai valoros jucător al meciului, în timp ce colegul său de echipă David Belenyesi a fost cel mai prolific jucător al întâlnirii cu patru goluri înscrise în poarta adversă.

„A fost un meci bun, încheiat cu o victorie meritată. În cele opt zile pe care le-am avut la dispoziţie pentru pregătirea centralizată nu a avut timp suficient să închegăm echipa, dar pot spune ca avem patru-cinci jucători valoroşi care ar putea fi titulari în oricare dintre echipele participante la aceste Mondiale. Suntem bucuroşi de victorie, dar acum ne concetrăm pe următoarea întânirea, cea cu Peru de mâine”, a spus Viorel Rus.

Duminică, de la ora 12:00, România întâlneşte Peru, în cel de-al doilea meci din Grupa F.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
polo,
campionat,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici