Campionul mondial Amir Aziz Ali Akbari a fost suspendat pe viaţă

Luptătorul iranian Amir Aziz Ali Akbari a fost suspendat pe viaţă, după ce a fost depistat pozitiv cu steroizi anabolizanţi la Campionatele Mondiale de la Budapesta, din luna septembrie, unde a câştigat medalia de aur la categoria -120 kg, a anunţat federaţia internaţională de profil.

325 afișări
Imaginea articolului Campionul mondial Amir Aziz Ali Akbari a fost suspendat pe viaţă

Campionul mondial Amir Aziz Ali Akbari a fost suspendat pe viaţă

Iranianul a mai fost suspendat pentru dopaj în trecut.

Medalia sa de aur la lupte greco-romane va fi reatribuită, urmând să îi revină sportivului Heiki Nabi, din Estonia, pe care Akbari l-a învins în finala de la Budapesta.

Turcul Riza Kayaalp va primi medalia de argint, iar kazahului Nurmakhan Tinaliyev şi suedezului Johan Magnus Euren le vor reveni medaliile de bronz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici