Când poţi vedea din nou un meci de pe stadion. Răzvan Burleanu: "La fiecare loc ocupat, vor fi 12 lăsate libere"

  • Vineri, 12 iulie, se va relua Liga 1, cu meciul Universitatea Craiova - FC Botoşani
  • Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, a anunţat că vrea ca stadionul să fie umplut până la 10% din capacitatea arenei
  • Burleanu a spus că nu vor exista depunctări dacă un club nu respectă protocolul medical, ci amenzi
217 afișări
Imaginea articolului Când poţi vedea din nou un meci de pe stadion. Răzvan Burleanu: "La fiecare loc ocupat, vor fi 12 lăsate libere"

"Vă daţi seama ce plictiseală o să fie la meciurile din Liga 1 fără spectatori", a spus, pentru Mediafax, Ilie Năstase. Lucrurile s-ar putea schimba, dar nu din acest weekend, atunci când se va relua fotbalul în România. Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, a spus că se lucrează la stabilirea unui protocol pentru ca suporterii să vină cât mai repede la stadioane. 

Liga 1 se va relua vineri, 12 iunie, iar primul meci va fi Universitatea  Craiova - FC Botoşani. Burleanu a punctat că nu vor exista depunctări, în cazul în care un club nu va respecta protocolul medical stabilit. Cluburile vor fi amendate. 

"Ne dorim să vedem mai devreme de 22 iulie (n.red. - finala Cupei României) spectatori în tribune. Unul dintre obiectivele noastre este să putem să permitem accesul până în 10% al spectatorilor pe stadioane la meciurile de fotbal din România, în primă fază la meciurile din Liga I şi apoi la cele din Liga a II-a.

Federaţia nu susţine ca 500 de spectatori să meargă pe stadion, ci până la 10% din capacitatea stadionului. La fiecare loc ocupat, vor fi 12 locuri lăsate libere, biletul nu va mai putea fi achiziţionat de la stadion, ci online. Şi partea de mâncare şi de băuturi de la stadion este foarte bine reglementată", a spus Răzvan Burleanu, care a participat marţi, 9 iunie, la o întâlnire cu reprezentanţii LPF, dar şi ai Ministerului Tineretului şi Sportului, Sănătăţii şi INSP.  

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici