Carles Puyol nu va juca în meciul dintre FC Barcelona şi Athletic Bilbao

Jucătorul echipei FC Barcelona, Carles Puyol, este accidentat şi nu face parte din lotul pentur meciul cu Athletic Bilbao, programat duminică, în etapa a XXXIV-a a campionatului Spaniei.

105 afișări
Imaginea articolului Carles Puyol nu va juca în meciul dintre FC Barcelona şi Athletic Bilbao

Carles Puyol (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Puyol are probleme la genunchiul drept.

"După antrenamentul de joi, jucătorul s-a plâns de dureri la genunchi", a anunţat FC Barcelona, adăugând că Puyol nu va putea evolua duminică.

Din lotul FC Barcelona pentru partida cu Athletic Bilbao nu fac parte nici Jordi Alba şi Neymar, de asemenea accidentaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici