Carlos Sainz a câştigat etapa a doua la Dakar-2011 la clasa auto

Pilotul spaniol Carlos Sainz (Volkswagen) a câştigat, luni, etapa a doua a Raliului Dakar-2011 la clasa auto, între Cordoba şi Tucuman, şi se menţine pe primul loc în clasamentul general.

18 afișări
Imaginea articolului Carlos Sainz a câştigat etapa a doua la Dakar-2011 la clasa auto

Carlos Sainz a câştigat etapa a doua la Dakar - 2011 la clasa auto (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sainz, cel mai rapid în speciala zilei pe o distanţă de 324 de kilometri - dintr-un total de 764 de kilometri -, pe care a parcurs-o în 3 ore, 11 minute şu 28 de secunde, l-a devansat cu un minut şi trei secunde pe qatariotul Nasser Al-Attiah. Pe locul trei s-a clasat francezul Stéphane Peterhansel, la un minut şi 34 de secunde de învingător.

Peterhansel a rămas pe poziţia a doua în clasamentul general, urmat de Al-Attiyah.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici