Carlos Sainz a câştigat etapa a şasea la clasa auto, la Raliul Dakar

Pilotul spaniol Carlos Sainz (Volkswagen) a câştigat, vineri, etapa a şasea a Raliului Dakar 2011, la clasa auto, disputată între localităţile chiliene Iquique şi Arica, pe o distanţă de 721 de kilometri (456 de specială), informează site-ul oficial al competiţiei.

50 afișări
Imaginea articolului Carlos Sainz a câştigat etapa a şasea la clasa auto, la Raliul Dakar

Carlos Sainz a câştigat etapa a şasea la clasa auto, la Raliul Dakar (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sainz, care a fost cronometrat cu timpul de 4 ore, 53 de minute şi 53 de secunde, i-a devansat pe qatariotul Nasser Al-Attiyah (la nouă secunde) şi pe sud-africanul Giniel de Villiers (la 9 minute şi 49 de secunde)

În clasamentul general, Sainz (20.39:41) este urmat de Al-Attiyah la 2,42 minute şi de Peterhansel la 14,51 minute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici