Cătălin Chirilă a câştigat medalia de bronz la Supercupa Mondială la Canoe Sprint, de la Oklahoma

Canoistul român Cătălin Chirilă a câştigat medalia de bronz la Supercupa Mondială la Canoe Sprint, de la Oklahoma.

247 afișări
Imaginea articolului Cătălin Chirilă a câştigat medalia de bronz la Supercupa Mondială la Canoe Sprint, de la Oklahoma

Cătălin Chirilă a câştigat medalia de bronz la Supercupa Mondială la Canoe Sprint, de la Oklahoma

Potrivit Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, sportivul român Cătălin Maxim Chirilă a câştigat bronzul la Supercupa Mondială la Canoe Sprint, de la Oklahoma, Statele Unite.

Pe o distanţă scurtă de 350 de metri, Cătălin Chirilă a reuşit să agaţe încă o medalie în acest sezon excepţional pentru el.

După titlul mondial şi european la canoe simplu 1000 de metri, proba olimpică, Cătălin a luat argint mondial şi bronz european la canoe simplu 500 de metri, iar acum, bronz la Super Cupa Mondială.

El i-a urmat pe podium pe Serghei Tarnovschi (Moldova) şi Martin Fuksa (Cehia).

COSR a transmis felicitări nu doar pentru sportiv, ci şi antrenorilor Florin Popescu şi Petre Condrat.

Pentru Cătălin Chirilă urmează încărcarea pentru sezonul care decide calificarea la JO Paris 2024.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici