Cataramă amână preluarea Dinamo: Avocaţii mi-au semnalat că tranzacţia este vulnerabilă juridic

Omul de afaceri Viorel Cataramă amână preluarea pachetului majoritar la clubul Dinamo, deoarece avocaţii i-au semnalat că, în acest stadiu, tranzacţia este vulnerabilă din punct de vede juridic. El i-a propus lui Ionuţ Negoiţă continuarea discuţiile după un grafic.

3721 afișări
Imaginea articolului Cataramă amână preluarea Dinamo: Avocaţii mi-au semnalat că tranzacţia este vulnerabilă juridic

Cataramă amână preluarea Dinamo: Avocaţii mi-au semnalat că tranzacţia este vulnerabilă juridic

”Am dorit să semnez în această săptămână acordul de preluare a pachetului majoritar la clubul Dinamo, însă avocaţii mi-au semnalat că în acest stadiu, tranzacţia este vulnerabilă din punct de vedere juridic”, a declarat pentru MEDIAFAX Viorel Cataramă.

El a precizat că i-a comunicat lui Ionuţ Negoiţă ”intenţia de a continua discuţiile” în vederea finalizării tranzacţiei conform unui grafic.

Astfel, Cataramă propune întocmirea raportului de due diligence până la 15 decembrie, convocarea AGE şi AGO pentru majorare de capital şi modificări corespunzătoare ale statutului în 21/22 decembrie, obţinerea prealabilă (până la data adunării generale) a acordului tuturor acţionarilor Dinamo 1948, precum şi a creditorior pentru tranzacţiile ce urmează a fi făcute şi listarea la bursă a clubului Dinamo, până în iunie 2020.

Taguri:
cataramă,
dinamo,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici