Ce a spus Marica după ce Mircea Lucescu a ajuns la Dynamo Kiev

  • Mircea Lucescu a semnat un contract pe 2 ani cu Dynamo Kiev.
  • Lucescu a antrenat timp de 12 ani la rivala Şahtior, acolo unde l-a transferat şi pe Ciprian Marica.
  • Ciprian Marica: „E clar că fanii nu vor digera această numire”.
1256 afișări
Imaginea articolului Ce a spus Marica după ce Mircea Lucescu a ajuns la Dynamo Kiev

Ce a spus Marica după ce Mircea Lucescu a ajuns la Dynamo Kiev FOTO Silviu Matei/Mediafax

Mircea Lucescu a surprins pe toată lumea. Fără echipă de un an după plecarea de la naţionala Turciei, el a acceptat oferta celor de la Dynamo Kiev. Lucescu a dus multe războaie cu noul său club în perioada în care o pregătea pe Şahtior.

 
Adus de Lucescu în Ucraina la Şahtior, Ciprian Marica  admis că nu se aştepta la decizia luată de Mircea Lucescu.
 
 
„Wow, da, sunt surprins. Rivalitate între Dinamo Kiev şi Şahtior normal că există. Lui nea Mircea îi plac provocările, s-a mai întamplat, nu? (Să plece de la Galatasaray la Beşiktaş n.red.). Clar că sunt afectaţi (fanii) şi clar că nu vor digera această numire, Nea Mircea a făcut istorie la Şahtior”, a declarat Marica.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici