Ceahlăul suportă cheltuielile pentru România-Insulele Feroe

Preşedintele Viorel Măstăcăneanu a declarat, marţi, că gruparea Ceahlăul a acceptat să suporte cheltuielile reprezentativei României în vederea meciului de miercuri, cu Insulele Feroe, pentru a avea prioritate în găzduirea următoarelor jocuri ale naţionalei.

65 afișări
Imaginea articolului Ceahlăul suportă cheltuielile pentru România-Insulele Feroe

Ceahlăul suportă cheltuielile pentru România-Insulele Feroe (Imagine: Mediafax Foto)

"Plătim cheltuielile lotului tricolor şi chiar multe din cele ale oaspeţilor din Feroe, dar nu în totalitate. Vrem să fim acele gazde ospitaliere, atât pentru băieţii noştri, dar în acelaşi timp şi pentru musafiri. Le punem aproape tot «pe tavă», astfel încât în viitoarele campanii de calificare la turneele finale, să nu mai trebuiască să-i căutăm şi să ne rugăm noi de tricolori, să vină şi să joace la Piatra Neamţ meciurile importante. Le dovedim acum simpatie, atmosferă prielnică şi un stadion plin cu suporteri, în aşa fel încât să ni-i câştigăm pentru totdeauna", a precizat preşedintele Măstăcăneanu.

Conducerea clubului pietrean a pus la dispoziţie celor două naţionale adversare chiar şi autocare pentru deplasarea la meciul echipelor de tineret, care s-a disputat, marţi, la Botoşani.

"Îi ducem oriunde vor ei, numai să se simtă bine la noi. Este păcat de baza sportivă din curtea stadionului nostru şi de publicul pietrean, dacă nu obţinem promisiunea federalilor de a reveni curând la Piatra Neamţ pentru alte asemenea acţiuni. Vrem să le fim alături tricolorilor, pentru un nou început", a mai spus Viorel Măstăcăneanu.

Pe de altă parte, oficialii selecţionatei din Insulele Feroe s-au arătat mulţumiţi de condiţiile găsite la Piatra Neamţ, precum şi de condiţiile meteorologice.

"Condiţiile meteorologice sperăm să rămână la fel şi pe durata meciului cu echipa României. Ne simţim perfect pe ploaie. E ca la noi acasă. Dacă ar fi şi mai frig, ar fi super", a declarat Brian Kerr, selecţionerul Insulelor Feroe.

Partida România - Insulele Feroe va avea loc, miercuri, la Piatra Neamţ, în ultima etapă a grupei a 7-a a preliminariilor Cupei Mondiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici