Cel mai bun boxer din lume. Terence Crawford este preferatul lui Mayweather

  • Terence Crawford este neînvins în carieră (36 victorii, 27 KO)
  • Crawford a unificat centurile la categoria semiuşoară în 2015
  • Singura înfrângere din cariera lui Canelo a fost în faţa lui Mayweather, în 2013
203 afișări
Imaginea articolului Cel mai bun boxer din lume. Terence Crawford este preferatul lui Mayweather

FOTO: Profimedia

Terence Crawford este cel mai bun boxer din lume. Cel puţin în opinia lui Floyd Mayweather, care a vorbit despre luptătorii săi preferaţi din circuit într-un interviu acordat celor de la ESPN.

Crawford a câştigat în urmă cu doi ani centura WBO la categoria semi-mijlocie în faţa lui Jeff Horn. Şi nu oricum, ci după un salt spectaculos de la semi-uşoară, unde a câştigat tot ce se putea.

Pe lângă Crawford, Money l-a lădat şi pe mexicanul Canelo pentru transformarea prin care a trecut în ultimii ani.

„Canelo a făcut ceva incredibil, când a trecut la categoria semigrea. Şi a devenit campion la semigrea. Nu-l vedeam niciodată ajungând atât de greu, şi a făcut asta. Dar, în acest moment, trebuie să-l pun pe Terence Crawford pe primul loc”, spune Floyd Mayweather Jr.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici