Cererea lui Copos de a juca în Giuleşti până la decizia finală a Tribunalului, respinsă ca neîntemeiată

Tribunalul Bucureşti Secţia Comercială a respins Ordonanţa preşedinţială depusă de George Copos, care ar fi permis echipei Rapid Bucureşti să dispute în continuare meciurile până la momentul pronunţării unei hotărâri judecătoreşti definitive, au declarat pentru Gândul surse participante la discuţiile dintre oficialii echipei de fotbal Rapid şi cei ai Ministerului Transporturilor.

94 afișări
Imaginea articolului Cererea lui Copos de a juca în Giuleşti până la decizia finală a Tribunalului, respinsă ca neîntemeiată

George Copos (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Oficialii echipei Rapid au folosit în special argumente de tip sentimental, respectiv au cerut judecătorului aprobarea acestei Ordonanţe în baza relaţiei foarte strânse între echipa alb-vişiniilor, suporteri şi stadionul de sub Podul Grant, au mai precizat sursele citate pentru Gândul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici