CFR Cluj - Astana, din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor, se joacă astăzi. ORA meciului

CFR Cluj o va întâlni miercuri, pe teren propriu, de la ora 21:00, pe Astana, în manşa secundă a turului 1 preliminar al Ligii Campionilor. În prima manşă, campioana României a pierdut meciul de la Nur-Sultan, scor 0-1.

334 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj - Astana, din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor, se joacă astăzi. ORA meciului

CFR Cluj - Astana, din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor, se joacă astăzi. ORA meciului

Dan Petrescu a lăudat adversarul din Liga Campionilor, o vede ca pe o forţă a Europei şi spune că CFR va avea nevoie de noroc şi sacrificiu pentru a trece de Astana: "Pentru mine este cel mai greu meci oficial de când sunt la CFR Cluj. Este cel mai bun adversar într-un meci oficial pe care l-am întâlnit de când sunt aici. Nu au nicio problemă de lot, au jucat 20 de meciuri oficiale, noi doar două".

Antrenorul CFR-ului l-a lăudat şi pe Dorin Rotariu, golgheterul celor de la Astana şi speră ca acesta să nu prindă o zi bună. "Tomasov, Rotariu, Sigurdson au mare calitate. Doi jucători din Khazahstan, titulari în naţională, nu prind lotul. Rotariu a fost cel mai bun în meciul tur. Sper să prindă o zi proastă. Sigur va fi la naţională, la ce valoare are", a spus antrenorul care a luat ultimele două titluri în Liga 1.

În meciul tur, Astana s-a impus cu 1-0, graţie reuşitei lui Postnikov, din minutul 68.

Învingătoarea dintre CFR Cluj se va califica în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, unde va evolua împotriva israelienilor de la Maccabi Tel-Aviv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici