CFR Cluj e încă afectată de Covid. Primul jucător care s-a îmbolnăvit e în continuare testat pozitiv

  • CFR Cluj va debuta miercuri în preliminariile UEFA Champions League
  • Campioana României va juca în Malta contra celor de la Floriana
  • Dan Petrescu nu se va putea baza pe 4 jucători care au fost testaţi pozitiv
899 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj e încă afectată de Covid. Primul jucător care s-a îmbolnăvit e în continuare testat pozitiv
CFR Cluj joacă miercuri seară de la ora 22.00 în Malta în primul tur preliminar al UEFA Champions League. Campioana României nu va avea însă la meciul cu Floriana 4 jucători importanţi. Sandomierski, Djokovic şi Mailat nu au avut până acum 2 teste negative consecutive şi nu pot primi acordul de a reveni pe teren.
 
Mai serioasă este problema lui Adrian Păun. Acesta a fost primul jucător testat pozitiv pe 18 iulie. A stat în izolare, însă ultimele 3 teste au fost toate pozitive. 
 
Dacă va reuşi să o elimine pe campioana Maltei, CFR Cluj va juca în turul 2 cu Dinamo Zagreb. Partida cu campioana Croaţia ar urma să aibă loc la Cluj.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici