CFR Cluj întrerupe seria de 11 meciuri fără înfrângere a lui FC Argeş. Campioana şi-a zdrobit adversarii cu 5 la 0

Campioana CFR Cluj a învins, luni seara, cu scorul categoric de 5-0 pe FC Argeş, în ultima partidă a etapei a 25-a din Liga 1.

339 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj întrerupe seria de 11 meciuri fără înfrângere a lui FC Argeş. Campioana şi-a zdrobit adversarii cu 5 la 0

Sursa foto: Mediafaxfoto

FC Argeş şi-a întrerupt seria de 11 meciuri fără victorie, luni seara, în deplasare la CFR Cluj, fiind învinsă de campioana la zi a Ligii 1, în ultima partidă a etapei a 25-a.

CFR Cluj se menţine cu această victorie la egalitate de puncte cu FCSB şi rămâne pe locul 2 în clasament.

Ardelenii au început meciul cu o bară a lui Costache, după care au marcat de două ori de la 11 metri, prin Ciprian Deac, în minutele 35 şi 38.

După ce a provocat două penalty-uri, fundaşul argeşean Maric şi-a marcat şi un autogol, în minutul 48, reluând în proprie poartă o centrare a lui Chipciu, ce îi fusese dedicată lui Debeljuh Z (3-0).

Omrani a fost introdus în teren în minutul 65 şi peste doar 5 minute a reuşit o pasă de gol pentru Costache, pentru golul de 4-0.

A fost apoi rândul lui Rondon să fie introdus în teren în minutul 74, ca peste 3 minute să marcheze reuşita de 5-0 cu care a închis tabela.

FC Argeş rămâne cu 30 de puncte pe locul 9 şi aşteaptă etapa viitoare vizita lanternei roşii, Poli Iaşi, în timp ce CFR merge în deplasare la UTA Arad.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici