CFR Cluj îşi face socoteli pentru "primăvara" Ligii Campionilor. Cum cred Andone, Paszkany şi Mureşan că se pot califica

Antrenorul echipei CFR Cluj, Ioan Andone, a declarat, marţi seară, într-o conferinţă de presă, după înfrângerea din meciul cu Manchester United, scor 1-2, că este trist deoarece formaţia sa primeşte goluri parabile, dar a precizat că victoria englezilor este indiscutabilă.

475 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj îşi face socoteli pentru "primăvara" Ligii Campionilor. Cum cred Andone, Paszkany şi Mureşan că se pot califica

CFR Cluj îşi face socoteli pentru "primăvara" Ligii Campionilor. Cum cred Andone, Paszkany şi Mureşan că se pot califica (Imagine: Thomas Campean / MediafaxFoto)

"A fost o victorie meritată şi indiscutabilă a lui Manchester United. Noi am încercat să ne ridicăm la nivelul lor, dar atât s-a putut. Ce mă doare şi pentru ce sunt trist e că luăm goluri parabile, iar la nivelul acesta cu o echipă ca Manchester nu ai nicio şansă. Primul lor gol a fost norocos, pentru că altfel schimbam lucrurile la pauză. În repriza a doua ne-au dominat clar", a spus Andone.

Tehnicianul clujenilor consideră că dacă echipa sa ar obţine patru puncte în dubla cu Galatasaray Istanbul ar fi calificată în optimile Ligii Campionilor: "Dacă noi am obţine patru puncte din două meciuri cu Galatasaray, ne-am califica mai departe. Dar va fi foarte greu având în vedere investiţiile de peste 20 de milioane de la Galatasaray. Este greu de crezut că-şi vor permite două greşeli în meciurile cu noi".

Patronul CFR Cluj, Arpad Paszkany, a declarat, marţi seară, la DigiSport, că, dacă ar fi avut puţin noroc, campioana României ar fi putut învinge Manchester United.

"Orice s-ar fi putut întâmpla, dacă eram puţin mai stăpâni pe noi. Cu puţin noroc puteam scoate o remiză. Pierderea lui Sogou a fost un moment psihologic, pierderea lui ne-a anihilat mijlocul şi nu ne-am mai putut face jocul. Noi nu ne putem compara cu Manchester, această echipă are jucători a căror valoare individuală este mai mare decât tot lotul nostru. Ştiu că Galatasaray a pierdut cu 0-2, ceea ce ar putea fi un rezultat bun pentru noi. Important este să avem un bilanţ cel puţin egal cu Galatasaray şi cu puţn noroc putem ajunge în primăvara europeană, chiar în Liga Campionilor. Noi trebuie să mergem cu încredere la Istanbul, să facem un meci bun acolo, un egal sau o victorie ar fi minunat", a declarat Paszkany.

Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, marţi seară, că regretă faptul că echipa ardeleană a pierdut meciul cu Manchester United, scor 1-2, în Liga Campionilor, apreciind că rezultatul ar fi putut fi altul dacă Pantelis Kapetanos şi Modou Sougou nu s-ar fi accidentat.

"Sougou este un jucător determinant la noi, jocul a fost echilibrat. Am primit uşor golul doi, dar când e vorba de Van Persie nu ai ce să spui. La final am avut ocazii foarte mari, au fost ocaziile lui Bastos, Cadu, un rezultat de egalitate l-am fi putut obţine si ar fi fost meritat. Avem regrete că am pierdut. Am avut ghinion la ultima fază. Sunt convins că dacă ar fi putut să termine partida sănătoşi Kapetanos şi Sougou ar fi fost alt rezultat. Meciul a fost echilibrat şi scorul strâns, dar noi am pierdut", a declarat Mureşan la DigiSport.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici