CFR Cluj l-a achiziţionat pe Liviu Ganea

Atacantul echipei Dinamo Bucureşti Liviu Ganea a semnat, marţi, un contract pe trei ani şi jumătate cu formaţia CFR Cluj, informează site-ul oficial al grupării ardelene.

247 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj l-a achiziţionat pe Liviu Ganea

Liviu Ganea (Imagine: Cosmin Motei/Arhiva Mediafax foto)

Ganea va purta tricoul cu numărul 88 la CFR Cluj.

Liviu Ganea, care joi va împlini 24 de ani, este un jucător crescut de Dinamo Bucureşti şi care a mai fost împrumutat la CS Otopeni şi Astra Ploieşti. El a refuzat să-şi prelungească înţelegerea cu Dinamo, scadentă în vară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici