CFR Cluj - Oţelul Galaţi, scor 1-0, în Liga I

Formaţia CFR Cluj a câştigat, sâmbătă, cu scorul de 1-0 (0-0), partida susţinută pe teren propriu în faţa echipei Oţelul Galaţi, în cadrul etapei a III-a a Ligii I.

28 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj - Oţelul Galaţi, scor 1-0, în Liga I

Antrenorul echipei CFR Cluj, Antonio Conceicao (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Unicul gol al partidei a fost înscris, în minutul 70, de Lacina Traore, care l-a învins pe Stoian Kolev cu un şut în vinclu, din marginea careului de 16 metri.

În minutul 31, Bogdan Mara a executat o lovitură liberă de pe partea dreaptă, balonul a ajuns la marginea careului mic, de unde Ysouf Kone a reluat cu capul, dar balonul a lovit bara transversală.

Jucătorii formaţiei CFR Cluj au solicitat lovitură de pedeapă în minutul 66 al partidei, pentru un presupus henţ comis de Perendija, însă arbitrul Cătălin Buşi a făcut semn ca jocul să continue.

La ultima fază a meciului, la care Oţelul a beneficiat de o lovitură de colţ, portarul Stoian Kolev a venit în careul echipei clujene, după ce a primit acceptul antrenorului Dorinel Munteanu.

CFR: 1. Nuno Claro – 2. Tony, 6. G. Mureşan, 15. Alcantara, 4. Panin – 31. Dani, 25. Leao (9. Traore '46) – 23. Mara, 8. Peralta, 66. Edimar (32. Nei '46) – 17. Y. Kone (16. D. Flores '77). Antrenor: Antonio Conceicao.

Oţelul Galaţi: 12. Kolev – 3. Râpă, 18. Sg. Costin, 31. Jelev, 4. Siminic – 29. Giurgiu, 10. Mojsov (21. Perendija '62) - 8. Antal, 30. Paraschiv, 23. Sălăgeanu (15. Ibeh '46) - 9. Axente (19. N’Kongue '73). Antrenor: Dorinel Munteanu.

Cartonaşe galbene: Panin '31, Tony '60, Dani '91+2 / Jelev '30, Siminic '36, Sg. Costin '45, Perendija '64, G. Paraschiv '90+1.

Arbitri: Cătălin Buşi (central) - Iulian Radu, Daniel Hulubei (asistenţi) - Romulus Pop (rezervă).

Observatori: Octavian Goga, George Ionescu.

Supervizor: Ion Crăciunescu.

La partidă au asistat aproximativ 8500 de spectatori.

Suporterii formaţiei CFR Cluj au afişat un baner cu mesajul "Pe unde ai fost ai trădat, te aştepţi să fii aplaudat?", la adresa actualului tehnician al echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, care a fost antrenor atât la CFR Cluj, cât şi la Universitatea Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici