Chelsea învinge pe Norwich, în aceaşi zi în care guvernul a recesionat clubul

  • Chelsea a învins joi în deplasare pe ultima clasată Norwich City, în etapa cu numărul 30 din Premier League.
  • Mason Mount a marcat un gol şi a oferit un assist, în ziua în care viitorul pe termen lung al clubului său a fost aruncat în incertitudine.
1106 afișări
Imaginea articolului Chelsea învinge pe Norwich, în aceaşi zi în care guvernul a recesionat clubul

Sursa foto: Profimedia

Fanii care au călătorit la Carrow Road au scandat numele lui Roman Abramovici la câteva ore după ce s-a anunţat că proprietarul rus al lui Chelsea a fost sancţionat de guvernul britanic.

Pe teren, jucătorii lui Chelsea au răspuns printr-un fotbal eficace la una dintre cele mai dramatice zile din istoria de 117 ani a clubului, luând un avans de 2-0 din primele 15 minute.

Trevoh Chalobah a deschis scorul în minutul 3, după ce a reluat centrarea din corner a lui Mason Mount, înainte ca Havertz să-l servească pe acelaşi Mount, pentru al optulea său gol al sezonului.

Norwich a fost mult mai bună după pauză şi Teemu Pukki a dat speranţe echipei sale, marcând din penalty, după un henţ în careu al lui Chalobah.

Havertz a adus liniştea în tabăra londoneză, marcând al treilea gol pentru Chelsea şi securizând toate cele 3 puncte.

În timp ce victoria a întărit poziţia lui Chelsea pe locul trei, Norwich este la cinci puncte de zona de siguranţă cu doar 10 meciuri rămase de jucat.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici