Chivorchian: Avem 50 la sută şanse de calificare

Preşedintele Comitetului Director al FC Timişoara, Gheorghe Chivorchian, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX că formaţia antrenată de Dusan Uhrin jr. are 50 la sută şanse de calificare în dubla manşă cu formaţia Partizan Belgrad, din turul I al Cupei UEFA.

27 afișări
Imaginea articolului Chivorchian: Avem 50 la sută şanse de calificare

Chivorchian: Avem 50 la sută şanse de calificare (Imagine: Mediafax Foto)

"Partizan Belgrad pare, la prima vedere, un adversar accesibil, o echipa uşoară, dar nu cred că este deloc aşa. Să nu uităm că este campionana en-titre şi provine dintr-o ţară cu un fotbal care a pus probleme întotdeauna. Să fiu sincer, îmi doream să cădem cu această echipă. Nu contează că vom juca primul meci pe teren propriu. Nici nu ne avantajează, nici nu ne dezavantajează, important e ce vom aduna după cele două partide. Consider că şansele de calificare sunt de 50 la sută. Acum, pentru noi, este important să batem Rapidul şi apoi ne vom ocupa de Partizan Belgrad", a spus Chivorchian.

Echipa FC Timişoara va întâlni formaţia sârbă Partizan Belgrad în primul tur al Cupei UEFA, s-a stabilit, vineri, în urma tragerii la sorţi de la Monte Carlo.

Meciul tur va avea loc la 18 septembrie la Timişoara, în timp ce returul se va juca în 2 octombrie, la Belgrad.

Vezi aici cu cine vor juca celelalte echipe româneşti în primul tur al Cupei UEFA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici