Chivu şi-a reluat antrenamentele şi promite că va fi în teren cu Liverpool

Fundaşul echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, s-a antrenat normal, vineri, alături de coechipieri şi a promis că va fi în teren la meciul cu Liverpool, programat la 11 martie, pe teren propriu, în manşa secundă a optimilor Ligii Campionilor, informează presa italiană.

10 afișări
Imaginea articolului Chivu şi-a reluat antrenamentele şi promite că va fi în teren cu Liverpool

Chivu şi-a reluat antrenamentele şi promite că va fi în teren cu Liverpool

Accidentat la umărul stâng în partida de campionat cu SSC Napoli, Cristian Chivu a efectuat tot antrenamentul alături de coechipieri, inclusiv un program aerobic special, se arată pe site-ul oficial al clubului Inter Milano. Jucătorul nu va fi folosit la partida din campionat cu Reggina, pentru care este suspendat, însă antrenorul Robwerto Mancini crede că românul va putea fi recuperat până la partida cu Liverpool.

Chivu a promis că va fi "cu orice preţ" în teren la meciul cu Liverpool, înaintea căruia Inter are mari probleme în centrul defensivei. Samuel şi Cordoba sunt accidentaţi, Materazzi este suspendat, singurii fundaşi centrali disponibili fiind Burdisso şi Rivas.

"Meciul de pe Anfield mi-a rămas în minte, pentru patru minute am fost insultaţi în presă. Poate dacă s-ar fi terminat 0-0 am fi fost numiţi eroi. Vreau să citesc aceste cuvinte, eroi, miercuri dimineaţă în ziare. Cu orice preţ, voi juca. Umărul mă doare de luni de zile şi sper că nu va sări din nou. Nu este uşor să-l pui la loc în timpul unui meci", a declarat Chivu, citat de site-ul goal.com, care l-a numit pe român "gladiator", într-un articol cu titlul "Braveheart Chivu scoate pieptul la luptă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici