Cine va interpreta imnul la meciul României cu Irlanda de Nord

  • Federaţia Română de Fotbal a anunţat joi că intonarea imnului înainte de meciul amical de fotbal dintre România şi Irlanda de Nord ca fi onorată de un invitat special.
  • Meciul are loc vineri de la ora 21.45, pe Arena Naţională.
479 afișări
Imaginea articolului Cine va interpreta imnul la meciul României cu Irlanda de Nord

Cine va interpreta imnul la meciul României cu Irlanda de Nord

„Devenită o tradiţie la meciurile echipei naţionale, intonarea imnului naţional de un invitat va continua şi la meciul cu Irlanda de Nord. Imnul va fi cântat mâine (vineri n.r.) seară de tenorul Andrei Lazăr, de la Opera Naţională Bucureşti.”, scrie FRF pe site-ul oficial.

Distins cu Marele Premiu la Concursul Naţional de Lied „Ionel Perlea” (ediţia a XIII-a, Slobozia), precum şi cu Premiul al II-lea în cadrul Concursului Naţional de Interpretare a Liedului Românesc (ediţia a IV-a, Braşov, 2006), tenorul Andrei Lazăr este absolvent al Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti (2007), conform site-ului oficial al Teatrului Naţional Bucureşti.

România va juca un al doilea amical, marţi, 26 martie, de la ora 21.30, cu Columbia, meci disputat pe stadionul Civitas Metropolitano, din Madrid.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici