Claudiu Niculescu: Nu mă interesează ofertele din China

Atacantul Claudiu Niculescu a declarat, marţi, că nu este interesat de ofertele venite de la câteva cluburi din China şi că doreşte să îşi încheie cariera la Dinamo, informează site-ul oficial al grupării alb-roşii.

23 afișări
Imaginea articolului Claudiu Niculescu: Nu mă interesează ofertele din China

Claudiu Niculescu: Nu mă interesează ofertele din China (Imagine: Mediafax Foto)

"Viitorul meu este legat de Dinamo. Am rămas surprins când am auzit că aş putea deveni «Dragon roşu». Nu mă interesează vreo oferta din China sau din altă parte a lumii dintr-un singur motiv: vreau să îmi închei cariera la Dinamo", a precizat atacantul dinamovist.

Contractul jucătorului Claudiu Niculescu cu FC Dinamo expiră în vara anului 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici