Clubul de fotbal Blackburn Rovers a transferat o fetiţă de 8 ani la echipa de băieţi

Clubul Blackburn Rovers a oficializat transferul unei fetiţe de 8 ani, Lily Lawson, care a fost legitimată la una din echipele de băieţi, deşi gruparea are şi formaţii de fete, informează El Mundo Deportivo.

213 afișări
Imaginea articolului Clubul de fotbal Blackburn Rovers a transferat o fetiţă de 8 ani la echipa de băieţi

Clubul de fotbal Blackburn Rovers a transferat o fetiţă de 8 ani la echipa de băieţi (Imagine: www.mundodeportivo.com)

Conform specialiştilor, Lily are calităţi foarte bune, astfel că oficialii au preferat ca ea să joace cu băieţii pentru a nu-i fi frânată dezvoltarea profesională.

Micuţa Lily a marcat 70 de goluri în 14 meciuri disputate cu echipa Cleckheaton şi scouterii care au urmărit-o spun că are calităţi pentru a ajunge chiar în Premier League, competiţie rezervată exclusiv bărbaţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici